Inden du kan booke en tid

 1. For at kunne foretage en Online booking, skal du have en Booking-profil. Hvis du ikke allerede har sådan en, kan du oprette den helt gratis og uforpligtende på knappen “Opret gratis profil til online booking” på booking siden. 
  (se billede her)
 2. Ved oprettelse af en Gratis profil, skal du angive navn og adresse, og meget vigtigt – Email adresse og mobilnummer – således booking systemet kan sende dig en dørkode både via email og via SMS.
 3. Efter oprettelse af din Gratis profil, modtaget du en email, med en adgangskode, du skal bruge dit nye Profil brugernavn og adgangskoden når du logger på for at booke.

Nu er du klar til at booke en tid

 1. Find den tid i booking kalenderen hvor du/i har lyst til at booke en tid, de tider der kan bookes online, er vist i kalenderen med en bestemt farve, og med overskriften “Onlinebooking”
 2. Ved at klikke på en af disse, får du mulighed for at logge på med din nye profil, og vælge bane og tidspunkt.
 3. Log på, og klik på den ønskede bane/tid.
 4. Nu åbner betalingsvinduet, hvor du sikkert kan indtaste dine betalingskortsoplysninger.
 5. Efter booking og betaling, modtager du en mail fra Bookingsystemet med en bekræftelse på din booking,
 6. Umiddelbart herefter modtager du en email fra Klokkerholmhallens låsesystem, med en dørkode, der passer til det ønskede tidspunkt (Koden kan anvendes ca. 30 minutter før bookingtiden). Du modtager også en SMS med dørkoden.

God fornøjelse !